Over IVA Medical

Wij zetten ons iedere dag in voor gemakkelijke, veilige en succesvolle toegang tot de bloedbaan. Daarvoor bieden wij de beste en meest innovatieve producten en diensten aan, die we samen met  zorgmedewerkers, patiënten en partners ontwikkelen.

Onze visie is om succesvolle vaattoegang  makkelijker te maken; voor iedereen, altijd en op elke locatie.

IVA Medical team

We hebben we een klein, gecommitteerd team met de juiste competenties en kennis. Zo beschikken we over een combinatie van ontwikkelcapaciteit, kennis van wet- en regelgeving, medische kennis en ruime ervaring in sales en marketing binnen de branche. Dit stelt ons in staat om innovatieve producten en services te ontwikkelen, selecteren en op de markt de brengen. Vanaf het eerste idee tot gebruik bij onze klanten.

Drs. Huibert Tjabbes

Medisch directeur

Veel ervaring in ontwikkelen en naar de markt brengen van medische innovaties zoals de Vascoscope. Opgeleid als arts.

Pascal van Hemert

Algemeen en Commercieel Directeur

Zeer ervaren marketing & sales professional in o.a. de hemodialyse wereld. Groot netwerk.

Jori Verbeek ir.

Technisch Directeur

Industrieel ontwerper gericht op medische technologie. Ontwerper van meerdere hulpmiddelen voor echo.

Ronald Ophelders

Applicatie Specialist

Hemodialyse verpleegkundige, expert op gebied van vaattoegang.

Opleiding & kennisoverdracht

We geloven dat de juiste kennisoverdracht en training fundamenteel is aan betere vaattoegang, daarom verzorgen wij opleiding van professionals in diverse vormen. Denk hierbij aan webinars en praktische on-site trainingen. Wij streven we naar een hoog en snel slagingspercentage voor gebruik van onze producten. Verder bieden wij advies als een service om een gehele omgeving juist te in te richten voor optimale en veilige vaattoegang.

Historie

IVA medical is voortgekomen uit MA Medical B.V., een ervaren en bekende distributeur binnen de gezondheidszorg. IVA Medical werkt nauw samen met Vascoscope, het bedrijf achter o.a. de ontwikkeling van de Vascoscope. Deze combinatie zorgt voor een geweldig uitgangspunt om toegang tot de vaten gemakkelijker, veiliger en succesvoller te maken.

Neem contact met ons op